srijeda, 3. travnja 2013.

Nova strast - Quilt

Dragi moji sigurno ste mislili da je Mama na zadatku nestala s lica Zemlje, jer već poprilično dugo nema nikakvih novih postova. Evo vraćam se i moram vas obavijestiti da nisam sjedila na rukama, već sam marljivo radila i proučavala i naučila mnoštvo novih vještina.

Naime, ja sam zaljubljena! Dakako u moja dva dečka koji me svaki dan dočekaju kad dođem doma s posla, ali i u nešto novo i jako uzbudljivo. Zaljubljena sam u Quilt! E, sad se sigurno pitate "Koji je to vrag?". Ako ste u životu pogledali koji western, a sigurno jeste, tada se sigurno sjećate hrpe žena koje sjede u krug i šivaju one prekrasne, šarene prekrivače, sastavljene od mnoštvo raznobojnih tkanina. E to je Quilt. I ja sam napravila jedan! Pogledajte:








Što kažete? Ja sam zadovoljna. Za prvi put nije ispalo loše. Osobito pošto sam ga radila bez plana. Prvo je trebao biti mali za kinderbet, jer sam ga namjeravala pokloniti (dio koji izgleda poput šahovske ploče). Onda sam odlučila da ću napraviti nešto veći za svog klinca, pa sam dodala rub od trakica. Onda sam odlučila napraviti ga veličine za normalan krevet za jednu osobu, pa sam još dodala dio sa karama. Sve u svemu je nakon toliko "štukanja" cijela stvar ispala dosta dobro. 

Slijedeći je već u izradi i nadam se da ću Vam ga uskoro moći pokazati.